Portfolio

 
 

Type: Type: Promotiefilm | Opdrachtgever(s): Provincie Noord-Brabant (en diverse natuurorganisaties)

Natuurnetwerken Brabant: Jonkersweide

Film in opdracht van de provincie Noord-Brabant.

In Brabant wordt er door verschillende samenwerkende partijen aan de weg getimmerd om een netwerk van onderling verbonden natuurgebieden te realiseren. Het Natuurnetwerk Brabant, voorheen de Ecologische Hoofd Structuur. Met een 12-delige videoserie (waar deze film er een van is) willen de opdrachtgevers laten zien dat ze goed bezig zijn, en anderen enthousiasmeren om ook mee te doen! 


 

Type: Docu. Opdrachtgevers: Nationale Politie, Openbaar Ministerie, Omroep Brabant

Mensenhandel, een drama in stilte.

Mensenhandel; een drama in stilte. Veel slachtoffers zijn te bang om hun verhaal te doen, te bang om aangifte te doen. Politie en Marechaussee halen alles uit de kast om dit stille leed te bestrijden. In deze film vertelt Marloes, een ex-slachtoffer, haar aangrijpende verhaal. Rechercheurs van politie en Marechaussee laten zien dat zij alles op alles zetten om slachtoffers te redden en de vaak gewetenloze daders op te sporen.

Productie in opdracht van: Nationale Politie, Openbaar Ministerie, Omroep Brabant


 

Type: Docu. Opdrachtgevers: Openbaar Ministerie, Politie Brabant en Omroep Brabant

Passie voor Recht

Film in opdracht van Openbaar Ministerie, Politie Brabant en Omroep Brabant.
Het openhartige verhaal van een Officier van Justitie over een dramatische moordzaak; de zinloze moord op een 76-jarige boer. Ook zijn dochter vertelt over de impact van het verlies van haar vader op haar, en op haar familie. 
Verder een blik achter de schermen bij de ZSM-unit van het OM, waar juist (niet te onderschatten) kleine criminaliteit wordt aangepakt.

6 dagen preproductie, 4 filmdagen, 9 montagedagen.