Natuurrijk

 
 

Nieuwe serie Natuurrijk! 

We zijn weer volop bezig met de voorbereidingen voor een serie over de natuur in Brabant. Jawel, er komt weer een gloednieuwe serie Natuurrijk, het 'net even anders dan anders' natuurprogramma waarin presentatrice Maud Hawinkels met d'r tent en rugzak door de provincie trekt! Ze wandelt door natuurgebieden, langs bijzondere landschappen, bezoekt de mooiste plekjes van Brabant en ontmoet bijzondere mensen. Mensen die allemaal één ding gemeen hebben: passie en liefde voor de natuur! Check hieronder een voorproefje, een aflevering uit de vorige serie! 

Kijkersvraag

In de nieuwe serie, waarschijnlijk in het najaar 2018 / voorjaar 2019 op TV,  is er ook ruimte voor een kijkersvraag. Ben jij tussen de 1 en 100 jaar, en wil jij weten hoe een koe een haas vangt, of heb je een andere vraag over de natuur in Brabant? Maak een filmpje van maximaal 20 seconden. Stel jezelf eerst even voor ("Mijn naam is .... Mijn vraag is: .... etc "), wij maken een selectie en wie weet zit jouw vraag in de volgende aflevering van Natuurrijk. Stuur je vraag vóór 1 juli 2018 op naar natuurrijk@vanemedia.nl. Heb je geen Maildrop voor grotere bestanden? Gebruik dan WeTransfer om je filmpje in te sturen! Lukt het niet? Mail ons dan, wij helpen je graag!

Natuurrijk maken wij met veel plezier in opdracht van de Provincie Noord-Brabant, Staatsbosbeheer, Brabants Landschap, de vier Brabantse Waterschappen, Natuurmonumenten en Omroep Brabant.