Laatste Ontwikkelingen

 
 

 

News...

Contract Van E-Media => Bureau Brabant! 

Van E-Media heeft voor 2015 en 2016 een samenwerkingsovereenkomst getekend met Politie Brabant, Omroep Brabant en het Openbaar Ministerie. Ondertekenaars: Van E-Media, het Openbaar Ministerie Zeeland West-Brabant, Omroep Brabant, Openbaar Ministerie Oost-Brabant en de Nationale Politie. We maken in 2015 en 2016 elke week het opsporingsprogramma Bureau Brabant! 

Opnames elke week, behalve in de maanden juli en augustus. Elke maandag te zien bij Omroep Brabant. 

 

Nieuwe serie Natuurrijk! 

We zijn weer volop aan het draaien. Jawel, er komt weer een gloednieuwe serie Natuurrijk, het 'net even anders dan anders' natuurprogramma waarin presentatrice Maud Hawinkels met d'r tent en rugzak door de provincie trekt! Ze wandelt door natuurgebieden, langs bijzondere landschappen, bezoekt de mooiste plekjes van Brabant en ontmoet bijzondere mensen. Mensen die allemaal één ding gemeen hebben: passie en liefde voor de natuur! Check hieronder een voorproefje, een aflevering uit de vorige serie! 

Natuurrijk maken met veel plezier in opdracht van de Provincie Noord-Brabant, Staatsbosbeheer, Brabants Landschap, de vier Waterschappen, Dienst Landelijk Gebied, Natuurmonumenten en Omroep Brabant. Vanaf april 2017 wekelijks op TV!