Laatste Ontwikkelingen

 
 

 

News...

Contract Van E-Media => Bureau Brabant! 

Van E-Media heeft voor 2017 en 2018 een samenwerkingsovereenkomst getekend met Politie Brabant, Omroep Brabant en het Openbaar Ministerie. Ondertekenaars: Van E-Media, het Openbaar Ministerie Zeeland West-Brabant, Omroep Brabant, Openbaar Ministerie Oost-Brabant en de Nationale Politie. We maken in 2017 en 2018 elke week het opsporingsprogramma Bureau Brabant! 

Opnames elke week, behalve in de maanden juli en augustus. Elke maandag te zien bij Omroep Brabant. 

 

Nieuwe serie Natuurrijk! 

We zijn weer volop bezig met de voorbereidingen voor een serie over de natuur in Brabant. Jawel, er komt weer een gloednieuwe serie Natuurrijk, het 'net even anders dan anders' natuurprogramma waarin presentatrice Maud Hawinkels met d'r tent en rugzak door de provincie trekt! Ze wandelt door natuurgebieden, langs bijzondere landschappen, bezoekt de mooiste plekjes van Brabant en ontmoet bijzondere mensen. Mensen die allemaal één ding gemeen hebben: passie en liefde voor de natuur! Check hieronder een voorproefje, een aflevering uit de vorige serie! 

Kijkersvraag

In de nieuwe serie is er ook ruimte voor een kijkersvraag. Ben jij tussen de 1 en 100 jaar, en wil jij weten hoe een koe een haas vangt, of heb je een andere vraag over de natuur in Brabant? Neem je vraag op met je telefoon in maximaal 20 seconden. Stel jezelf eerst even voor ("Mijn naam is .... Mijn vraag is: .... etc ") en wie weet zit jouw vraag in de volgende aflevering van Natuurrijk. Stuur je vraag op naar natuurrijk@vanemedia.nl. Wij zorgen dat jouw vraag door een natuurspecialist wordt beantwoord!

Natuurrijk maken met veel plezier in opdracht van de Provincie Noord-Brabant, Staatsbosbeheer, Brabants Landschap, de vier Waterschappen, Natuurmonumenten en Omroep Brabant.